informationliberation
The news you're not supposed to know...




An Introduction to Austrian Economics: Understand Economics, Understand Everything
The Century of the Self: The Untold History of Controlling the Masses Through the Manipulation of Unconscious Desires
The Disappearing Male: From Virility to Sterility

The Obama Deception: The Mask Comes Off
Operation Gladio: The Hidden History of U.S. Sponsored False Flag Terrorism in EuropeThe New American Century: The Untold History of The Project for the New American Century
(more)
Article posted Jun 09 2011, 11:53 PM Category: Science/Technology Source: TorrentFreak Print

Malaysia: Pirate Bay, MegaUpload & Others Blocked By Government Order


In what appears to be a memo sent to ISPs by the regulator of Internet industries in Malaysia, all service providers have been ordered to completely block various file-sharing sites including The Pirate Bay, MegaVideo and other hosting services. The move follows an April statement by the country’s Prime Minister in which he promised his administration would never censor the Internet.

Full Article »





Latest Science/Technology
- CUPID Drone To 'Shock The World' With 80,000 Volt Stun Gun
- Female Takes Testosterone, Starts Objectifying Women, Thinking Pornographically, & Becomes Interested In Science
- The Problem Isn't "Patent Trolls." The Problem Is Patents.
- Warmist: 'Every Weather Event in the Modern World is Attributable to Climate Change'
- Hollywood's Villain: Kim Dotcom
- Kim Dotcom: The Man Behind Megaupload
- Australia Plans Shark Kill to Protect Swimmers (Who Are Being Regularly Eaten Alive By Government-Protected Sharks)
- 10 Climate Myths Busted (in 60 seconds!)









Comments 1 - 20 of 27 Add Comment Page of 2 >
Anonymous

Posted: Jun 10 2011, 11:19 AM

Link
67250 Aww... Now the anarchists will have to work a bit harder to find their stole... I mean "free" shit...

I hope you guys like 100% product placement funded entertainment and software, 'cause that's what you deserve!
Anonymous

Posted: Jun 14 2011, 3:17 PM

Link
175138 why they block file-sharing sites, file-sharing sites is helpful for some people, not everyone can afford to get the original product, if you have more money and rich and easy for you to get the original product, you don't mind about this thing, not everyone can afford to buy the original product, if they can they will not use file-sharing sites
Anonymous

Posted: Jun 17 2011, 9:44 AM

Link
115135 fuck them
Anonymous

Posted: Jun 17 2011, 10:48 AM

Link
113211 woi gile punya org asal semua ko nak block ar....agak2 mcm ni baik tak yh ade internet...da la web lucah kne block tak pe jugak aku tak kesa...ni tempat aku nak mendownload mcm therpiratebay,megaupload,fileserve tempat yg penting aku nak mendownload psp game ape video semua..ko block ssakai la ko ni....unblock la balik....kalao tak unblock semua megaupload bukak semula tak pe bukak 1 je siot korang ni mcm sial pantat puki...pergi block2 da la pakai internet bulan2 kene byr da tu nak mendownload pyh...semua ko nak block ape guna aku byr bulan internet untuk mendownload cerita ke game ke...kalao korang da block fuk u la faker u papa shyt la jadi goverment tu biar la bertempat...jgn pikir diri sendiri..org lain nk download mcm mana...
Anonymous

Posted: Jun 18 2011, 3:12 AM

Link
175145 najib gila
Anonymous

Posted: Jun 18 2011, 3:12 PM

Link
20382 damn bro~~aq ad premium account kat megaupload aper smua~~skang aq nk bt ap smua tuu>>>bkn murah bnda ni smua~>>nk kna pikir larr jgk prsaan kta rakyat....
SialTkbleyDownload Mu.FS

Posted: Jun 19 2011, 9:24 PM

Link
113211 oi asal ko pergi block web tempat download da jadi menteri tu biar la bertempat baik Dato' Seri Abdullah Ahmad Badawi jadi menteri dia baik dan bagos...>takde la mcm si najib bile dia jaga eh aku nak block semua web biar rakyat tak dpt download. mcm F**K..pikir kalao org ade buat donation kat web tu contoh Mu,FS,<da la tukaran untuk donation guna duit US berganda da tu ko sesedap je block...org cari duit susah untuk donation MU,FS untuk download cite ke ape2 ke.ko pergi block..lain mcm ko tu menteri duit masuk je...kalao ko tabur2 duit kat rakyat takpe jugak.pikir dulu sebelom block...mmg semua menteri2 malaysia kata yes bile nak block..tapi rakyat belom tentu kata yes
Anonymous

Posted: Jun 20 2011, 1:46 AM

Link
175136 Dont worry, just go malaysiabay.org.. points back to pirate
Anonymous

Posted: Jun 20 2011, 8:36 AM

Link
115135 memang sial punya malaysia.. o0o.. pergi jahanam la..
Anonymous

Posted: Jun 21 2011, 11:21 PM

Link
113211 bodoo.....dari pada rakyat elok2 respect ko najib....skang ko mmg nk cari psl masalah...ko mmg nk rakyat caci ko kan...bodo..tadi web untuk download game kat tapi tak bley download ko ni mmg sial jadi menteri..ape ntah masalah ko dengki sgt ngn org2 kaki pc mendownload ni...
suxYourMom

Posted: Jun 22 2011, 12:08 PM

Link
113211 Wawa Ko bukak supermarket 1malaysia untuk tarik hati warga yg tua2 pandai ko najib....yg remaja ni kaki download ko pergi block mu.ngn fs ko sial babi buto puki pepek anjing pergi mkn krasti kfc sana
Anonymous

Posted: Jun 23 2011, 3:23 AM

Link
6052 Movies download from the Internet will eat into the pirated CD market, which I'm sure this is operated by some well connected "big guns". just like in Brickfield where drugs are being pushed by cops. how do you think pirated CDs are so easily available in malaysia? probably some ministry or police force big shots are the ones running the show.
Anonymous

Posted: Jun 26 2011, 10:45 AM

Link
20382 KO ORG KLU X SUKA DOK MALAYSIA!!! KO ORG PI DOK INDON......
mat rock

Posted: Jun 27 2011, 9:15 AM

Link
6051 oit pekehal block pirate bay...dey KERA-jaan..korg xde hak nk block benda2 ni...ni hak kami....kami byr bkn FREE!!!!!!!!!!!!!
Anonymous

Posted: Jun 29 2011, 2:44 AM

Link
113211 20382=KO ORG KLU X SUKA DOK MALAYSIA!!! KO ORG PI DOK INDON.???...ni bukan masalah org tak suke dok malaysia.ko ni biar la phm sket ape org tulis kat comment ni!!!..ni masalah apsal dia pergi block piratebay,mu,fs,filetube bukan bende ni mengacau org kerajaan tengah berak ke mandi,mkan ke,,,apesala nk block..bnyk file penting aku kat megaupload...tapi da takbley guna...da la ade premium kalao setakat sebulan byr 4ringit takpe ni da la berganda!
Anonymous

Posted: Jul 03 2011, 11:52 AM

Link
175141 PUKIMAK BN kurang ajar betOl lah kerajaan malaysia nie FUCK OFF TO BE END pasal pae nak block pirates bay nie bukan ape pun sial betol kerajaan malaysia nie pirates bay bukan bayar pun....babi!!
Anonymous

Posted: Jul 03 2011, 12:49 PM

Link
175141 http://www.nooooooooooooooo.com/
becouse you block my fevorite website im join bersih
Anonymous

Posted: Jul 06 2011, 5:00 AM

Link
113211 mak datok tolong la bukak megaupload ngn thepiratebay aku da tak bley download ps3 ngn ps2 game ni.....wei najib tolong la !!!dpt ko bukak megaupload balik pon tak pe la.,..
Anonymous

Posted: Jul 09 2011, 2:11 AM

Link
202162 malaysiabay.org RULEZZ!!!
Anonymous

Posted: Jul 13 2011, 4:24 PM

Link
118100 bodo kan , nak block kejadah nye , sial ar aku nak streaming ngan download anime/drama pun nak kene cari mirror lain .. burn premium account megaupload aku ..

Effect : semua internet users mengamuk
Impact : semua join Bersih
Hoping : aku harap geng2 hacker yg mcm operation malaysia hack website governement ..

Lepas tu : kite 'hahahahaha' 'pdn muke'
Comments 1 - 20 of 27 Page of 2 >


Add Comment
Name
Comment

* No HTML


Verification *
Please Enter the Verification Code Seen Below
 


PLEASE NOTE
Please see our About Page, our Disclaimer, and our Comments Policy.


FAIR USE NOTICE
This site contains copyrighted material the use of which in some cases has not been specifically authorized by the copyright owner. Such material is made available for the purposes of news reporting, education, research, comment, and criticism, which constitutes a 'fair use' of such copyrighted material in accordance with Title 17 U.S.C. Section 107. If you wish to use copyrighted material from this site for purposes of your own that go beyond 'fair use', you must obtain permission from the copyright owner. It is our policy to respond to notices of alleged infringement that comply with the DMCA and other applicable intellectual property laws. It is our policy to remove material from public view that we believe in good faith to be copyrighted material that has been illegally copied and distributed by any of our members or users.

About Us - Disclaimer - Privacy Policy



Advanced Search
Username:

Password:

Remember Me
Forgot Password?
Register

Cop Swerves His SUV Into Longboarders To Enforce $35 Bylaw Violation - 04/14Peoria, Illinois Mayor Orders Police Raid Over Parody Twitter Account - 04/18Illinois Cops Caught Red-Handed Lying Under Oath In Marijuana Case - 04/16White House Counterterror Chief: "Confrontational" Children Could be Terrorists - 04/18Deputy Tries To Shoot Dog, Shoots Himself Instead - 04/18Gun-Control Madness - 04/01Harry Reid Calls Cliven Bundy Supporters "Domestic Terrorists" - 04/18Cop beats up model Air Force captain in his own home, issues arrest weeks later - 04/18

Rialto, CA Police Made to Wear Cameras, Use of Force Drops by Over Two-ThirdsCop Who Karate Chopped NY Judge In Throat Gets Off Scot-FreeFlorida Cop Smashes Compliant Woman's Face Into Car -- "Maybe Now You Can Understand Simple Instructions"VIDEO: Lapel Cam Reveals A Day In The Life Of A U.S. Police Officer (Tasing, Beating, Breaking & Entering, Stomping On Heads... and Laughing About It)Caught On Tape: Officer Sucker Punches Inmate In Face, Files Report Claiming 'Self Defense'Insult Person On Twitter, Go To JailSWAT Team Brings TV Crew To Film Raid Against Threatening Internet Critic -- Raids Innocent Grandma InsteadCop Karate Chops NY Judge In The Throat
(more)

 
Top